مقاله آزمایش ژنوتوکسیسیتی در رنگهای خوراکی گل تاج خروس و تارترازین
مقاله حاضر که مربوط به زیست شناسی میشود در 7 صفحه و در قالب پی دی اف تهیه شده است و شرح مختصری از آن در ذیل ارائه شده است.
رنگ، یک جزء حیاتی از غذا، برای مصرف کنندگان مدرن امروزی به عنوان وسیله ای برای شناسایی سریع و پذیرش نهایی غذا ضروری است. چندین بررسی در خصوص سم شناسی رنگهای طبیعی و مصنوعی، بخصوص آنهایی که در مواد غذایی استفاده میشوند، تاکنون به چاپ رسیده است که نشان میدهند رنگ دانه ها بصورت بالقوه عامل بروز سرطان هستند....
ما اثرات جهش زایی و ژنوتوکسیک گل تاج خروس و تارترازین را با استفاده از آزمایش جهش زایی ایمز و آزمایش در داخل مغز استخوان موش مورد بررسی قرار داده ایم. از تیفی موریوم سالمونلا TA97a، TA98 و TA100 برای آزمایش جهش زایی ایمز بدون فعال سازی متابولیک استفاده شد. این رنگها در آب مقطر دو بار استریل شده با غلظتهای مختلف (1000،500،250،100،10 μg /plate) حل شدند. برای آزمایش کردن ژنوتوکسیسیتی بر روی چهار حیوان در هر دوز به صورت صفاقی در درون با دوزهای مختلفی از گل تاج خروسی یا تارترازین (200،100،50 میلی گرم/ کیلوگرم وزن بدن) مورد رسیدگی قرار گرفتند. نتایج نشان میدهند...