دانلود مقاله با موضوع کمر درد
مقاله ی حاضر مربوط به رشته پزشکی بوده و در دیگر موارد نیز کاربرد دارد که در دو فایل مجزا با عنوان مقاله کمردرد 1 و 2 تهیه شده است و فهرست و توضیحات و اطلاعات به همراه چکیده ای مربوط به هرکدام از آنها در زیر آمده که هر کدام از آنها را میتوانید از لینک مخصوص آن دانلود کنید.
مقاله کمردرد 1 - 41صفحه در قالب ورد با 250kb سایز:
فهرست مطالب:
شرح مختصری از نخاع شوکی و ارتباط آن با مهره هاکمر دردLow Back Pain
طبقه بندی علل کمردرد
ضایعات احشائی که باعث کمردرد می گردد
پیشگیری از کمردرد
تمرینات برای اصلاح قوس کمر
درمان کمردرد
کمردرد حاد
درمان با فیزیوتراپی
داروها
درمان دوران نقاهت
نکاتی که بیمار مبتلا به کمردرد در زندگی روزمره باید رعایت کند
فواید ورزش در کمردرد
ورزش های مفیدو مضر برای کمردرد
چه کنیم تا دچار کمردرد نشویم؟
چگونه کمردرد خود را معالجه کنیم؟
مقدمه:
وای کمرم، این شکوه معمولترین شکوه ای است که به گوش پزشکان میخورد. در واقع این ناراحتی به سراغ خیلی ها، از هر سن، جنس، صنف و طبقه اجتماعی که باشند میرود. پس باید گفت یک مشکل همگانی است.
علل کمردرد متعدد و گوناگون است، همینطور روشهای تشخیص و درمان آن. لذا این چندگونگی کم و بیش وسایل تشویش بیماران مبتلا به کمر درد را فراهم آورده و تا حدودی موجب بدبینی و ترس و هراس آنان می شود و اغلب باعث می شود بیماران پیگیر مراقبتهای پزشکی نباشند.
این برگردان اصولاً محدود است به بحث دربارة مسائل مربوط به ستون مهره های کمر بزرگسالان که پیامد آن معمولاً کمردرد است. در این بحث مرور کوتاهی خواهیم داشت به ساختمان ستون فقرات، دیسک بین مهره ای، سبب شناسی دیسک کمر، چگونگی انجام کارهای روزمره و ورزشهای مناسب سنین مختلف تا کمتر دچار این مشکل بشویم.
لینک دانلود مقاله ی اول : دانلود مقاله
مقاله کمردرد 2 - 27صفحه در قالب ورد با 350kb سایز:
فهرست مطالب
ساختمان و عملکرد ستون فقرات
وضعیت بدن و تاثیر آن روی ستون فقرات
چرا انسان دچار کمردرد میشود
ورزش درمانی ستون فقرات
ساختمان و عملکرد ستون فقرات
محور اصلی بدن را ستون فقرات تشکیل میدهد . بر روی این محور سر، دستها، لگن و پاها سوار میشوند و زیبائی خلقت این است که ستون فقرات با طرز قرار گرفتن خود به صورت قوسهای ناحیه گردن پشت، توانائی تحمل وزن دستها، سر را می یابد.
دربدو تولد ستون فقرات به شکل قوس سی شکل انگلیسی می باشد و با گذشت زمان قوس ناحیه گردن و کمر به آن اضافه میشود و کلا ستون فقرات دارای 4 قوس بصورت فرورفتگی و برآمدگی می گردد یعنی دو فرورفتگی و دو برآمدگی . این برآمدگیها و فرورفتگیها کاملا کنترل شده است و دارای اندازه مشخصی می باشند. کلا وجود این چهار قوس برای تحمل وزن وقابلیت تحرک بدن از نظر خم شدن به جلو، عقب و طرفین و چرخش ضروری است. در صورت افزایش و یا کاهش این 4 قوس ستون فقرات دردهای ستون فقرات عارض خواهند شد. افزایش بیش از حد فرورفتگی گردن و یا کمر از علل کمردرد و یا گردن درد میباشد افزایش بیش ازبرآمدگی پشت نیز باعث بیماری و حالت راه رفتن بصورت قوز کرده خواهد شد....
لینک دانلود مقاله ی دوم : دانلود مقاله